• Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Ceyhan
  Είστε πραγματικά επιχείρηση 5 αστεριών. ελπίδα που μπορώ να είμαι πελάτης πέντε αστεριών!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Raihan
  Είναι Raihan από το BD. 10 σύνολα κάρρων μεταφοράς έχουν διορθωθεί καλά. Ευχαριστίες για την προσεκτική και επαγγελματική καθοδήγηση τεχνικής στο εργοστάσιό μας. Η ελπίδα που όλα μπορούν πηγαίνει καλά και αναμένει στην επόμενη θαυμάσια συνεργασία με σας!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Mohammed
  Γεια, είναι την πρώτη φορά μου να έρθω στην Κίνα και να επισκεφτώ το εργοστάσιο δύο φορές σε ένα έτος, η άριστη υπηρεσία με κίνησε ξανά και ξανά και μοιράζεται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα με με. Και το στοιχείο έχει αρχίσει εργασμένος στο εργοστάσιό μας, ευτυχές να κάνει τη συνεργασία με σας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Anny Zhang
Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15560181018
WhatsApp : +8615560181018

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος

Τόπος καταγωγής Henan, Κίνα
Μάρκα BEFANBY
Πιστοποίηση CE,SGS,ISO9001
Αριθμό μοντέλου BWP
Ποσότητα παραγγελίας min 1 Ρυθμίστε / Σετ
Τιμή $5000-$6000/per set
Συσκευασία λεπτομέρειες Το αυτοκίνητο μεταφοράς θα συσκευαστεί από το tarp, τα μέρη θα σταλούν στον υψηλό - ποιοτική ξύλινη
Χρόνος παράδοσης 40-50 παράδοση ημερών ως συνήθως, 30-40days για την επείγουσα παράδοση
Όροι πληρωμής L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 600 σύνολο/σύνολα, το χρόνο
Λεπτομέρειες
Υλικό Q235 Χρώμα Προσαρμοσμένος
Εξουσιοδότηση 12 μήνες Χωρητικότητα φορτίων 1-500T/ λάστιχο εργασίας
Τρέχοντας ταχύτητα 0-20m/min Τρέχοντας απόσταση Απεριόριστος
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με μπαταρίες/αυτοπροωθούμενος Λιμένας Qingdao/Tianjin/Shanghai
Εφαρμογή Τομέας Industial, μεταφορά σπειρών χάλυβα Πλεονέκτημα εύκαμπτος, ελεύθερο
Μέθοδος λειτουργίας Κρεμαστό κόσμημα χεριών + ασύρματος έλεγχος Μετά από την υπηρεσία πώλησης θα καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση ή στην περιοχή εάν είναι απαραίτητο
Υψηλό φως

Αυτοκίνητο μεταφοράς σπειρών

,

Κάρρο μεταφοράς κύβων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Βαριών φορτίων ασύρματος ανεφοδιασμός διαχειριζόμενου εξοπλισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 0

 

Τα αυτοκίνητα μεταφοράς σπειρών είναι πολύ δημοφιλή με τους πελάτες στη μεταλλουργική βιομηχανία. Για εκείνο τον τύπο κάρρου, ο πελάτης φροντίζει για τα ακόλουθα ζητήματα:

 

Ο αριθμός σπειρών που μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, την ασφάλεια της σπείρας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, την παραμόρφωση της πλατφόρμας σπειρών, και την τιμή της σπείρας.

 

Ο αριθμός σπειρών σε ένα αυτοκίνητο

BEFANBY κάνει μια σπείρα, δύο σπείρες, ή ακόμα και πέντε σπείρες σύμφωνα με τη σπείρα ταξινομούν και τοποθέτηση για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες πελατών.

 

Ασφαλής εργασία

BEFANBY εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των σπειρών μέσω των διαφορετικών υποστηριγμάτων και των λαστιχένιων μαξιλαριών.


 

Δομή κάρρων

Η μοναδική δομή σχεδίου δοκών κιβωτίων κάνει worktable ομοιόμορφα τονισμένο και αποφεύγει την παραμόρφωση του πάγκου εργασίας.


 

Τέλος, για τις δαπάνες αυτοκινήτων σπειρών, θα συστήσουμε το καταλληλότερο αυτοκίνητο βασισμένο στο κόστος πελατών που βασίζονται εγκαίρως και τη ζήτηση.

 

1. Εισαγωγή βαριών φορτίων του ασύρματου ανεφοδιασμού διαχειριζόμενου εξοπλισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιου

Ο βαριών φορτίων ασύρματος ανεφοδιασμός διαχειριζόμενου εξοπλισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος σχεδιάζεται για τη μεταφορά των βαριού φορτίων ή του εξοπλισμού από έναν κόλπο σε άλλος μεταξύ του εργοστασίου. το αυτοκίνητο μεταφοράς μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο εσωτερικό ή υπαίθριο. Οι τομείς περιλαμβάνουν γενικά τη μεταλλουργία, το χυτήριο, τη νέες κατασκευή εργοστασίων και τη ναυπηγική κ.λπ. Με τις διαφορετικά σειρές και τα standardcapacities μέχρι 500 τόνοι, BEFANBY έχουν τη λύση που χρειάζεστε και κάθε ύφος μπορεί να σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη αίτησή σας.

 

BEFANBY ο πρότυπος κεντρικός αγωγός κάρρων μεταφοράς περιέχει KPX, KPD, το BWP και KPT, KPJ, BZP, BWT, KPD, εάν είστε αβέβαιοι ως προς ποιο τύπο μεταφοράς το κάρρο θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας. Να περάσει λεπτά που συζητούν τώρα τις ανάγκες της αίτησής σας θα μπορούσε σας σώζει τα δολάρια στο μέλλον.

 

 

Σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες σας, BEFANBY θα παράσχει σε σας τα επαγγελματικότερα προϊόντα, τα προϊόντα μας βρίσκονται σε όλους τους τομείς, με την άριστη χειροτεχνία και την τεχνική ομάδα, έτσι παράγουμε τις εφαρμογές κάρρων μεταφοράς στις διάφορες βιομηχανίες έχουμε χρησιμοποιηθεί ευρέως.

 

 

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 1

 

 

2. Λύση Successeful του ασύρματου ανεφοδιασμού διαχειριζόμενου εξοπλισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιου

 

Αγορασμένο πηδαλιουχούμενο αυτοκίνητο μεταφοράς BWP-25T Wuhan επιχείρηση. Χρησιμοποιείται στην κόλπος στον κόλπο μεταφορά από την εσωτερική και υπαίθρια μεταφορά. Οι πελάτες μας απαίτησαν τη μεταφορά δύο σπείρες μόλις είναι ο χρόνος, και προκειμένου να αποτρέψει την ολίσθηση από το αυτοκίνητο μεταφοράς μας, το β-πλαίσιο στο αυτοκίνητο για να εξασφαλίσει τη σταθερή έναρξη. Μετά από να χρησιμοποιήσει 5 έτη, το αυτοκίνητο μεταφοράς μπορεί ακόμα να λειτουργήσει κανονικά.

 

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα

 

Φορτίο: 2ton-500ton

Δύναμη: Ελεύθερη μπαταρία συντήρησης

Μηχανές: Μηχανή ΣΥΝΕΧΩΝ βουρτσών, ΣΥΝΕΧΗΣ αβούρτσιστη μηχανή

Μέγεθος ροδών: προσαρμογή

Αριθμός ροδών: 4

Επιτραπέζιο μέγεθος: προσαρμογή

Φορτιστής: Ευφυής φορτιστής

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 2

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 3

 

3. Η συσκευασία και η παράδοση βαριών φορτίων της ασύρματης σπείρας χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιας μεταφέρουν τον ανεφοδιασμό διαχειριζόμενου εξοπλισμού αυτοκινήτων

 

Βαριών φορτίων μας ο ασύρματος ανεφοδιασμός διαχειριζόμενου εξοπλισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος όχι μόνο έχει πωλήσει σε όλη τη χώρα, αλλά και έχει εξαγάγει στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Αφρική, τα Ε.Α.Ε., την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία κ.λπ. Το βιομηχανικό σώμα αυτοκινηταμαξών υλικού χειρισμού γερό συσκευάζεται με το tarp, και η ρόδα, οι ράγες και τα μέρη του βαριών φορτίων ασύρματου εξοπλισμού χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιου θα συσκευαστούν από τον υψηλό - ποιοτική ξύλινη περίπτωση.

 

Χορηγώντας το επιτραπέζιες μέγεθος και την ποσότητα, η βιομηχανική γερή αυτοκινητάμαξα υλικού χειρισμού θα μεταφερόταν στους πελάτες από FCL, LCL, μαζική μεταφορά, ανοικτό τοπ εμπορευματοκιβώτιο, επίπεδο εμπορευματοκιβώτιο ραφιών και ούτω καθεξής.

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 4

 

 

4. Προσαρμόστε τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου μεταφοράς σπειρών

 

Εμφάνιση

 

Το επιτραπέζιο μέγεθος, επιτραπέζιο υλικό, επιτραπέζιος τύπος, εκτίμησε το φορτίο, το χρώμα, τη βάση ροδών, την αποσπάσιμη δομή κ.λπ.


 

Ειδική λειτουργία

Υδραυλικός πίνακας ανελκυστήρων, μπουλέττα, αναρρίχηση, μορφή Β, σύστημα ελέγχου PLC, αυτόματος προσδιορισμός θέσης, συσκευή στερέωσης, αντιεκρηκτική, λειτουργία θερμότητα-απόδειξης, που σταθμίζουν το σύστημα κ.λπ.


 

Συσκευή ασφάλειας

Φως συναγερμών, κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης, ανιχνευτής ραντάρ, απομονωτής, υποστήριξη μορφής Β, προστατευτικά κιγκλιδώματα κ.λπ.


 

Ειδικό σχέδιο

Στρογγυλή γωνία, κιβώτιο κρεμαστών κοσμημάτων λαβής, ανυψωτική τρύπα κ.λπ.

 

 

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 5

 

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 6
BEFANBY ομάδα
 
 

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 7

 

BEFANBY λεπτομέρειες επεξεργασίας κατασκευής

 

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 8

 

Βαριών φορτίων ασύρματος εξοπλισμός χειρισμού αυτοκινήτων μεταφοράς σπειρών χάλυβα ροδών ελέγχου λαστιχένιος 9

 

Αυτό που είναι περισσότερος, εάν θα επιθυμούσατε να μάθετε περισσότεροι για BEFANBY, παρακαλώ να χτυπάτε εδώ ή μας ερευνήσατε

 

 

 

Ετικέττα: Πηδαλιουχούμενος εξοπλισμός χειρισμούασύρματο αυτοκίνητο ελέγχου ransfer

Συνιστώμενα προϊόντα