Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd

 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες BEFANBY
Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 50% - 60%

Εισαγωγή

BEFANBY Transfer Cart Company

 

Το Xinxiang ηλεκτρική και μηχανική Co. εκατό τοις εκατό, ΕΠΕ (BEFANBY) είναι μια επαγγελματική διεθνής υλική επιχείρηση διαχειριζόμενου εξοπλισμού που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Έχει μια σύγχρονη Ομάδα Διοίκησης, μια τεχνική ομάδα και μια ομάδα τεχνικών παραγωγής. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2003 και βρίσκεται σε Xinxiang, Henan. BEFANBY μπορεί όχι μόνο να παρέχει τις αναφορές κάρρων μεταφοράς, αλλά και να παρέχει σε σας τις ικανοποιητικές διαχειριζόμενες λύσεις.

 

BEFANBY έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 1.500 συνόλων εξοπλισμού υλικού χειρισμού, ο οποίος μπορεί να φέρει 1-1,500 τόνους των κομματιών προς κατεργασία. Με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στο σχέδιο των ηλεκτρικών κάρρων μεταφοράς, έχει ήδη τα μοναδικά πλεονεκτήματα και την ώριμη τεχνολογία του σχεδιασμού και της παραγωγής βαρέων καθηκόντων AGV και RGV. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν AGV (βαρέων καθηκόντων), RGV, χαμηλής τάσης τύπος ραγών KPD, τύπος μπαταριών KPX, ρυμουλκώντας τύπος καλωδίων KPT, τύπος εξελίκτρων καλωδίων KPJ, γλιστρώντας τύπος γραμμών επαφών KPC, trackless τύπος BWP, η KP ο τύπος, η περιστροφική πλάκα BZP, επίπεδης βάσης ρυμουλκό BWT και άλλες ένδεκα σειρές. Συμπεριλαμβανομένης της μεταβίβασης, της στροφής, της σπείρας, της κουτάλας, του δωματίου ζωγραφικής, του δωματίου αμμόστρωσης, του πορθμείου, της υδραυλικής ανύψωσης, της έλξης, explosionproof και υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικού, του μονοτρόχιου σιδηροδρόμου, της δύναμης γεννητριών, του κάρρου συντήρησης σιδηροδρόμων, του σιδηροδρόμου και του οδικού τρακτέρ, της κινητήριας περιστροφικής πλάκας και άλλων εκατοντάδων του εξοπλισμού χειρισμού και ποικίλων εξαρτημάτων κάρρων μεταφοράς. Μεταξύ τους, το explosionproof κάρρο μεταφοράς μπαταριών ηλεκτρικό έχει λάβει την εθνική explosionproof πιστοποίηση προϊόντων, αριθμός: CNV21.0215X.

 

BEFANBY τα προϊόντα πωλώ σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Γερμανία, η Χιλή, η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ταϊλάνδη, η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία, η Μαλαισία, η Αυστραλία, η Νότια Κορέα και άλλες περισσότερες από 90 χώρες και περιοχές.

 

1. Υλικό που δίνει τον εξοπλισμό

 • AGV αυτόματο καθοδηγημένο όχημα Καθοδηγημένο ράγα όχημα RGV
 • Κάρρο μεταφοράς ραγών, μηχανοποιημένο καροτσάκι μεταφοράς, κάρρο μεταφοράς σπειρών
 • Αυτοκίνητο μεταφοράς κουταλών, κάρρο μεταφοράς στροφής
 • Υδραυλικό ανυψωτικό κάρρο μεταφοράς
 • Προσαρμοσμένο κάρρο μεταφοράς
 • Ηλεκτρική περιστροφική πλάκα
 • Trackless αυτοκίνητο μεταφοράς
 • Τρακτέρ τραίνων
 • Επίπεδης βάσης ρυμουλκό
 • Βαρούλκο
 • Ρόδα σιδηροδρόμων
 • Ράγες χάλυβα

2. Η γραμμή παραγωγής, η γραμμή συνελεύσεων και το εργαστήριο, διαχειριζόμενη λύση αποθηκών εμπορευμάτων παρέχουν

Γραμμή ζωγραφικής

Φόρμα που παραδίδει το εργαστήριο

Σπείρα χάλυβα, κουτάλα, χειρισμός απορρίματος χάλυβα στη γραμμή παραγωγής

Εργαστήριο που διασχίζει τη διαχειριζόμενη λύση σχεδιαγράμματος ραγών

Διαχειριζόμενη λύση πορειών ραγών 90 βαθμού γυρίζοντας

Διαχειριζόμενος routie χειρισμός εργοστασίων ραγών τόξων

Η έννοια μάρκετίνγκ μας:

Προσεκτικά Manufacturng Η κράτηση στη βελτίωση και περίπλοκα να χρησιμεύσουν να γίνουν οι πελάτες μας.

 

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ιστορία

Η Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co., Ltd. ιδρύθηκε το 1953. Ήταν κάποτε μια συλλογική επιχείρηση.η εταιρεία έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές στην οικονομία του σχεδιασμού και της οικονομίας της αγοράςΑπό την αρχική παραγωγή των συνηθισμένων γεωργικών εργαλείων έως τα γεωργικά μηχανήματα και τους σύγχρονους βιομηχανικούς εξοπλισμούς χειρισμού, έχει δει την ανάπτυξη της κινεζικής βιομηχανίας.Για να συμβαδίσουμε με τον ρυθμό ανάπτυξης των καιρώνΜετά από αρκετές γενιές σκληρής δουλειάς, η εταιρεία έχει από την πρώτη συνεργασία σιδήρου και ξύλου, το Henan Yanjin Yulin Agricultural Machinery Factory, το Henan Yanjin Yulin Machinery Factory,Εργοστάσιο Γενικών Μηχανικών της Henan Yanjin, Xinxiang Antai Machinery Factory, και Xinxiang Rongchang Machinery Manufacturing Co., Ltd. Μέχρι σήμερα, η Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co., Ltd.Από τα αρχικά γεωργικά προϊόντα, δρεπάνι, φτυάρι, σιδερένιο τσιμπιδάκι, σε αγροτική άμαξα, ρυμουλκούμενο, ατσάλινο δαχτυλίδι, ηλεκτρομετρητή, μειωτή, κινητήρα,έχει εξελιχθεί σε μια επαγγελματική εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού επεξεργασίας υλικών που ενσωματώνει την Ε&ΑΗ BEFANBY καταχωρήθηκε στο νέο τέταρτο συμβούλιο το 2016,Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι οι εν λόγω εταιρείες δεν είχαν καμία σχέση με τον κλάδο παραγωγής, αλλά ότι οι εν λόγω εταιρείες δεν είχαν καμία σχέση με την αγορά.Τα προϊόντα της BEFANBY πωλούνται σε όλες τις επαρχίες και πόλεις της Κίνας και εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γερμανία, τη Χιλή, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ταϊλάνδη,Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Μαλαισία, Αυστραλία, Νότια Κορέα και άλλες περισσότερες από 90 χώρες και περιοχές.

 

2003.09 ιδρύθηκε η εταιρεία BEFANBY.
2009.06 Ο Όμιλος Shougang παρήγγειλε 4 σετ ηλεκτρικών καροτσών μεταφοράς KPJ-30T.
2009.08 Η ομάδα εξωτερικού εμπορίου της εταιρείας ιδρύθηκε και άρχισε να αναπτύσσει τις εξωτερικές αγορές.
2010.06 Το άκαμπτο καροτσάκι μεταφοράς αναπτύχθηκε με επιτυχία και υποβλήθηκε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
2011.02 Το πρώτο καλάθι μεταφοράς μεγάλης χωρητικότητας KPDS-150T τέθηκε σε χρήση από τους πελάτες.
2011.12 Οι ετήσιες πωλήσεις της εταιρείας ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, η ευαισθητοποίηση της αγοράς για το καλάθι μεταφοράς αυξήθηκε σταδιακά.
2012.05 Τα καροτσάκια μεταφοράς της εταιρείας πέρασαν την διεθνή πιστοποίηση ISO9001;
2012.06 Η βιομηχανική πλακέτα αναπτύχθηκε με επιτυχία και τέθηκε σε χρήση.
2013.10 Διπλώθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το στροφικό κάρο μεταφοράς σιδηροδρόμων.
2014.11 Η απόδοση των πωλήσεων των καροτσών μεταφοράς χωρίς τροχιά διπλασιάστηκε.
2015.01 Τα μη τυποποιημένα, εξατομικευμένα καροτσάκια μεταφοράς κατέλαβαν την κύρια αγορά και οι εξαγωγές του εξωτερικού εμπορίου διπλασιάστηκαν.
2016.11 η εταιρεία είναι εισηγμένη στο νέο τέταρτο διοικητικό συμβούλιο·
2017.03 Το κτίριο γραφείων του εργοστασίου και το κτίριο γραφείων της πόλης επεκτάθηκαν και ο αριθμός των ομάδων αυξήθηκε σε περισσότερους από 100.
2018.12 Αυτοματοποιημένο AGV, RGV αναπτύχθηκε με επιτυχία και τέθηκε στην αγορά, το οποίο κέρδισε την αγάπη των πελατών.
2019.01 ολοκληρώθηκαν δύο μεγάλα νέα εργαστήρια, που καλύπτουν έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων·
2020.01 Η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο "Έκθεση ανάλυσης της βιομηχανίας σιδηροδρομικών ελκυστήρων της Κίνας το 2020 - Έρευνα για την κατάσταση λειτουργίας της αγοράς και τις προοπτικές ανάπτυξης".
2020.12 Οι πωλήσεις αυτοματοποιημένων AGV και RGV ξεπέρασαν τα 10 εκατ.
2021.12 Διπλασιασμός του αριθμού των εξατομικευμένων αυτοματοποιημένων εξοπλισμών επεξεργασίας·
2022.11 Χτίστηκε ένα μεγάλο εργαστήριο αυτόματης παραγωγής.
2023-Στο μέλλον, η BEFANBY θα προσπαθήσει να παρέχει στους πελάτες ασφαλέστερες, πιο έξυπνες, πιο πράσινες λύσεις χειρισμού και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας κάνει μια υπόσχεση της παραγωγής του άριστου ποιοτικού προϊόντος, προσφορά της ικανοποιημένης υπηρεσίας και της προσπάθειας για το διάσημο εμπορικό σήμα του μηχανοποιημένου κάρρου μεταφοράς. Προκειμένου να εγγυηθεί το όφελός σας που πραγματοποιείται, δημιουργούμε τις ποιοτικές πληροφορίες ανατροφοδοτούμε την ομάδα υπηρεσιών συστημάτων και τεχνολογίας με την κυριότητα της τεχνολογίας, διακριτική υπηρεσία. Προσφέρουμε ειλικρινά την ακόλουθη υπηρεσία:

1.The υποσχέσεις επιχείρησης ότι ο μεταφέρων παράγοντας ασφάλειας του κάρρου μεταφοράς είναι περισσότερο από 150%

2. σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, θα σχεδιάσουμε τις βοηθητικές συσκευές και τα βασικά σχέδια για τους χρήστες δωρεάν, και θα παράσχουμε τις τεχνικά υπηρεσίες και τα υλικά σχεδίων.

3.Free η εγκατάσταση και η διόρθωση μέχρι το χρήστη ικανοποιούν

4.The το προϊόν εφαρμόζει την υπηρεσία «τριών εγγυήσεων»

5.After λαμβάνοντας τις κλήσεις ποιότητας των προϊόντων του χρήστη, τις επιστολές, και τις λεκτικές ανακοινώσεις, θα απαντήσουμε μέσα σε 4 ώρες, θα φθάσουμε επί τόπου μέσα σε 48 ώρες, και θα φθάσουμε επί τόπου μέσα σε 24 ώρες για τις επείγουσες ερωτήσεις

6.Provide χρήστες με τις ελεύθερες τεχνικές διαβουλεύσεις, την τεχνική κατάρτιση, και τις σχετικές με τα προϊόντα ερωτήσεις απάντησης

7.Within 12 μήνες μετά από την ανάθεση είναι κατάλληλο και το εργοστάσιο είναι από το εργοστάσιο, όταν βλάπτεται το προϊόν ή δεν εργάζεται κατάλληλα λόγω των ποιοτικών προβλημάτων, ο χρήστης θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί δωρεάν μετά από 12 μήνες, η συντήρηση θα κοστίσει μόνο.

8.After το προϊόν προσφοράς εγκαθίσταται, η δοκιμή θα οργανωθεί δωρεάν σύμφωνα με το χρονικό πρόγραμμα του χρήστη για να βοηθήσει το χρήστη να καθιερώσει ένα αρχείο λειτουργίας προϊόντων

9. εξετάστε τα ποιοτικά ζητήματα αποτελεσματικά και ευσυνειδήτως, και αρχίστε και τελειώστε καλά.

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Ιδρυμένη το Σεπτέμβριο του 2003, η επιχείρηση βρίσκεται σε Xinxiang, Henan, που καλύπτει έναν τομέα 33.300 τετραγωνικών μέτρων. Έχει ένα σύγχρονο μεγάλης κλίμακας κτήριο εργοστασίων, έναν κόσμος-προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και έναν εξοπλισμό γραφείων. Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 150 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 8 μηχανικών και περισσότερων από 20 τεχνικών. Η επιχείρηση έχει μια πρώτης τάξεως ομάδα σχεδίου, η οποία μπορεί να αναλάβει το σχέδιο και την παραγωγή του διάφορου μεταβλητού εξοπλισμού χειρισμού.

 

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρησή μας οργάνωσε το προσωπικό μας για να συμμετέχει στην κατάρτιση τομέων.

 

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Customers Visit

Το Xinxiang ηλεκτρική και μηχανική Co. εκατό τοις εκατό, ΕΠΕ αρχίζει να εξάγει τον εξοπλισμό υλικού χειρισμού συμπεριλαμβανομένου του κάρρου μεταφοράς ραγών, πηδαλιουχούμενος transfercar, βαρούλκο, ρόδα σιδηροδρόμων στο ξένο από το 2010 έτος. Αυτή τη στιγμή, τα κάρρα χειρισμού μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 90 χώρες και την περιοχή, όπως οι ΗΠΑ, το Μεξικό Γερμανία, οι Κάτω Χώρες, η Σαουδική Αραβία, η Μαλαισία, η Νότια Αφρική κ.λπ. Υπάρχουν διάσημοι πελάτες όπως Alstom, Damen, UTZ, Tenaris, Demag κ.λπ.

 

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ο πελάτης μας από τα Ε.Α.Ε. την κατασκευή που χρωματίζουν των θαλάμων και θαλάμων ανατίναξης άμμου επισκέφτηκε το εργοστάσιό μας για να επιθεωρήσει το κάρρο μεταφοράς ραγών που διέταξαν.

 

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Επισκεμμένο πελάτης εργοστάσιο του Μπανγκλαντές για τροφοδοτημένο το ράγα κάρρο μεταφοράς.

 

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Ο πελάτης της Σαουδικής Αραβίας επισκέφτηκε το εργοστάσιό μας για το trackless αυτοκίνητο μεταφοράς.

 

Αφήστε ένα μήνυμα