Το Befanby επιθυμεί τους υπαλλήλους και τους πελάτες μας για να έχει ένα θερμό φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου

September 18, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Befanby επιθυμεί τους υπαλλήλους και τους πελάτες μας για να έχει ένα θερμό φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου

Κάρρο μεταφοράς Befanby

Σαν παλαιό ρητό, εν τούτοις μίλια χώρια, θα μοιραστούμε την ομορφιά των επιδείξεων φεγγαριών. Πάνω από 3000 έτη, ο Κινεζικός λαός δίνει στο φεγγάρι ένα νόημα της οικογενειακής συγκέντρωσης. Παρά το έδαφος, το σεληνόφωτο χωρίζει στις διαφορετικές περιοχές και συνδέει τους ανθρώπους με να υποστηρίξει την ίδια άποψη του ουρανού. Κάθε 15ος του Αυγούστου στο κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, η πανσέληνος θα είναι ο μεγαλύτερος και σαφέστερος σε ένα έτος, και η ημέρα γίνεται το κινεζικό παραδοσιακό φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου, διακοπές για να ενώσει ή να συνδέσει με την οικογένεια. Ο Κινεζικός λαός απολαμβάνει συνήθως τη πανσέληνο και τρώει mooncakes, παραδοσιακά τρόφιμα φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου που αντιπροσωπεύουν μια μόνιμη συγκέντρωση, με ένα καλό φλυτζάνι της διοχέτευσης με σωλήνες - καυτό κινεζικό τσάι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου.

 

Σαν επιχείρηση με την υψηλά κοινωνική ευθύνη, Xinxiang η ηλεκτρική και μηχανική Co. εκατό τοις εκατό, ΕΠΕ προετοιμάζει τα δώρα για να γιορτάσει αυτό το φεστιβάλ με το όλο της προσωπικό. Στο φετινό φεστιβάλ, προετοιμάσαμε ένα κιβώτιο του αλατισμένου αυγού παπιών, πακέτα μεγάλα δώρων των πρόχειρων φαγητών και mooncakes. Ελπίζουμε ότι με τη διανομή αυτών των δώρων με τις οικογένειές τους, το προσωπικό μας μπορεί να πάρει ένα υπόλοιπο από την εργασία και να απολαύσει την επιχείρηση με τα οικογενειακά μέλη τους σε αυτήν την σημαντική ημέρα. Στο τέλος, ευχηθείτε σε όλους στους υπαλλήλους και τους πελάτες ευτυχείς διακοπές.