Προσαρμοσμένο κάρρο μεταφοράς σπειρών Seel πλαισίων Β

June 3, 2019
τελευταία εταιρεία περί Προσαρμοσμένο κάρρο μεταφοράς σπειρών Seel πλαισίων Β

Το κάρρο μεταφοράς σπειρών χάλυβα είναι ένα μεταβλητό ηλεκτρικό επίπεδο αυτοκίνητο διαδρομής. Μια σέλα προστίθεται στο τυποποιημένο ηλεκτρικό επίπεδο αυτοκίνητο για να καθορίσει το χάλυβα, όπως φαίνεται στον αριθμό:

Προσαρμοσμένο κάρρο μεταφοράς σπειρών Seel πλαισίων Β

Η σέλα του κάρρου μεταφοράς σπειρών χάλυβα BEFANBY έχει δύο ειδικά πρότυπα: Το V-shaped υποστήριγμα και το υποστήριγμα κυλίνδρων για να αποτρέψουν τον κυλημένο χάλυβα από να κυλήσουν και να κυλήσουν μακριά, και το υποστήριγμα κυλίνδρων μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με το μέγεθος της σπείρας. , Για να αποτρέψει το κύλισμα λόγω σταθερός όχι στενά. Το V-shaped πλαίσιο και το πλαίσιο κυλίνδρων είναι κινητές συνδέσεις με το σώμα, το οποίο μπορεί να αποσυντεθεί για να μεταφέρει άλλα υλικά ανά πάσα στιγμή. Το ηλεκτρικό κάρρο μεταφοράς σπειρών χάλυβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες περιπτώσεις και στα σκληρά περιβάλλοντα.

Προσαρμοσμένο κάρρο μεταφοράς σπειρών Seel πλαισίων Β

Το ηλεκτρικό κάρρο μεταφοράς σπειρών χάλυβα μπορεί να σχεδιαστεί συγκεκριμένα και να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών και την πραγματική εφαρμογή στο εργαστήριο παραγωγής. Η εκτιμημένη χωρητικότητα φορτίων της είναι 0-1500T μπορείτε να επιλέξετε μιας από την μπαταρία, την υποστήριξη καλωδίων, τη χαμηλής τάσης διαδρομή, και το εξέλικτρο καλωδίων ως τρόπο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η λειτουργούσα ταχύτητα είναι μεταξύ 0-20m/min μπορείτε να επιλέξετε να λειτουργήσετε με μια λαβή ή έναν ασύρματο τηλεχειρισμό.

Προσαρμοσμένο κάρρο μεταφοράς σπειρών Seel πλαισίων Β